Despre noi Oferte Speciale Croaziere Circuite Utile Rezervarea mea Contact
 
PIATA DE PORUMBEI | PORUMBEI DE VANZARE | LICITATII PORUMBEI | ACCESORII DE VANZARE | HRANA SI MEDICAMENTE
 
DISNEYLAND PARIS PRIMAVARA
 

DISNEYLAND PARIS PRIMAVARA 2013

 

Perioada: 09.04 – 15.04.2013

(7 zile / 6 nopti)

Nu ratati ocazia de a va intalni cu personajele preferate din desenele animate ale copilariei!
La Disneyland Resort Paris, Mickey Mouse, Minnie, Pluto, Donald Duck si multe alte personaje indragite va asteapta cu nerabdare sa-i intalniti si sa va bucurati alaturi de ei de parcurile de distractii si de lucrurile minunate care se intampla in acest taram magic.

Ziua 1
09.04

Intalnire la ora 13:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora 17:25. Transfer la hotel Residhome Val d’Europe 4* (sau similar).

Ziua 2
10.04

Mic dejun. Astazi vom lua metroul din fata hotelului si, dupa doar o statie, vom ajunge in minunata lume Disney. Vom petrece intreaga zi bucurandu-ne, adulti si copii, de o lume plina de magie, o lume in care visele devin realitate, o lume in care eroii si eroinele din desenele animate aduc la viata povesti de neuitat. Parcul este impartit in cinci landuri (zone): Discoveryland – unde puteti calatori in timp prin Univers; Fantasyland – zona in care povestile care au inspirat desenele animate sunt cuprinse de magie si devin reale; Adventureland – o lume noua, plina de aventuri interesante; Frontierland – unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA – zona in care atmosfera este specifica anului 1900. Seara, revenim la hotel cu metroul.

Ziua 3
11.04

 

Mic dejun. Optional, va propunem un tur de oras cu autocar local si ghid roman (4h) pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, doritorii pot ramane in centrul Parisului pentru plimbare cu insotitorul de grup in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica). Tarif informativ tur de oras: 50 EURO/ persoana (minim 20 persoane). Dupa-amiaza, revenim la hotel.

Ziua 4/5
12-13.04

Mic dejun. Optional, distractia continua la  Walt Disney Studios Park si/sau Disneyland Park. Walt Disney Studios Park este structurat intocmai ca un studio de filmari, cu patru sectiuni: Backlot – locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale; Toon Studio – aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney; Production Courtyard – prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena; Front Lot – o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedete sunt numai copiii. Seara, dupa ce parcul isi inchide portile, putem continua distractia Disney Village, “oraselul” ce ofera o multime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie.

Ziua 6
14.04

Ziua 7
15.04

Mic dejun. Astazi va propunem o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale). Dupa-amiaza, optional, croaziera pe Sena. 
Mic dejun. Eliberearea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi in centrul comercial Val D’Europe situat in apropierea hotelului. Transfer la aeroport la ora 16:00 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu plecare la ora 18:55. Sosire la Bucuresti la 22:45.

 

 


PRET/persoana: 565 EURO
 (loc in suita)

Primul copil 2-11 ani (in camera cu 2 adulti): 330 EURO
A treia persoana adulta: 475 EURO
A patra persoana (adult sau copil): 430 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania AIR FRANCE

6 nopti cazare cu mic dejun la hotel apart Residhome Val D’Europe 4* (sau similar)

transferuri aeroport – hotel – aeroport

1 bilet de intrare la Disneyland pe data de 10.04.2013

insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE:

taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): aproximativ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.

Tarife informative intrari individuale in parcuri:

1 zi/ acces 2 parcuri (Walt Disney Studios si Disneyland):  76 EURO/ adult, 68 EURO/ copil

2  zile/ acces 2 parcuri (bilet recomandat!): 134 EURO/ adult, 120 EURO/ copil

Aceste tarife se pot modifica. Pentru grup de minim 12 persoane, tarifele sunt mai mici.

GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 16-20 persoane: 20 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau oferte_specialele, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  
15 Martie 2013.

CONDITII DE RETRAGERE:
50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
75% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-14 zile calendaristice înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 14 zileînaintea plecarii.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
09.04: Bucuresti 15:15 – Paris 17:25
15.04: Paris 18:55 – Bucuresti 22:45

RESIDHOME VAL D’EUROPE 4*
http://www.residhome.com/uk/hotel-residence-aparthotel-europe-139.html 

   

Acest hotel apart se bucura de o locatie privilegiata: in apropiere de Disneyland (o singura statie de metrou), de centrul comercial Val D’Europe si de outlet-ul La Vallee Village. De asemenea, statia de metrou aflata in fata hotelului asigura accesul deosebit de usor in centrul Parisului. Toate suitele / apartamentele sunt dotate cu aer conditionat sau incalzire centralizata, bucatarie complet echipata (un avantaj pentru familiile cu copii), TV LCD cu DVD player.

 

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri)
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI; 
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Franta conform standardelor proprii.

Tarifele pentru copii sunt valabile pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; • sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; • adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia oferte_specialelor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

ALENTOURS
 
  Despre noi Oferte speciale Croaziere Circuite Utile Rezervarea mea Contact

Terratacho Business Mail   service intretinere calculatoare

Alentours ® 2013 Toate drepturile rezervate © Copyright 2013 Join Web Design      Vizitatori online: 1    Total vizite: 54362