Despre noi Oferte Speciale Croaziere Circuite Utile Rezervarea mea Contact
 
PIATA DE PORUMBEI | PORUMBEI DE VANZARE | LICITATII PORUMBEI | ACCESORII DE VANZARE | HRANA SI MEDICAMENTE
 
PELERINAJ TARA SFINTA
 

PASTE IN ISRAEL 2013

PELERINAJ IN TARA SFANTA

BONUS: Pranzul din ziua de Paste & Plimbare cu barca pe marea Galileii

In Talmud (Kiddushim 49b) sta scris, ca Dumnezeu a impartit frumusetea in zece parti, daruind noua parti Ierusalimului si o parte restului lumii. Apoi a impartit stiinta in zece parti, si din nou a daruit noua parti Ierusalimului. Apoi, intr-un sfarsit, a impartit tristetea in zece parti, si de asemenea a daruit Ierusalimului noua parti si o parte restului lumii.
Nicio alta parabola nu poate descrie mai bine atat misterul dramatic cat si farmecul dureros al orasului, care de peste 3000 de ani a aprins o asemenea pasiune adanca, o dragoste infinita care duce la excesul cel mai extrem, ce se mai poate inca justifica cumva.

PROGRAMUL EXCURSIEI

01 Mai Bucuresti – Tel Aviv 
Prezentare la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:45 pentru imbarcare pe zborul El Al LY574 cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 10:45 si aterizare la Tel Aviv la ora 13:20. Intalnire cu ghidul local si incepem excursia cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor. Urcam coasta Marii Mediterane pana la Haifa, unde admiram frumoasele Gradini suspendate Bahai, vizitam biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie Tezviteanu.
Excursia continua spre Tiberias. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Restal 4* Tiberias sau similar

02 Mai Marea Galileii – Carpenaum – Muntele Fericirilor – Tabgha – Muntele Tabor
Mic dejun. Pelerinajul de azi incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Domnul nostru Iisus Hristos a predicat si a dat invatatura. Urcam apoi pe Muntele Fericirilor, unde a avut locPredica de pe munte. Pelerinajul continua catre Tabgha unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Vom face apoi o calatorie cu barca peMarea Galileii, cu o replica a barcii asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pranz, vizita la Raul Iordanin locul special amenajat pentru a vedea locul de botez. Continuam cu vizita la muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Restal 4**** Tiberias sau similar.

03 Mai Cana Galileii – Nazareth – Ierusalim 
Mic dejun. Astazi vom merge pe muntii Galileii spre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Vom continua cu Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la Satul Nazareth – Pe urmele lui Iisus la propriu – o ferma autehnica cu oameni si case ca in primul secol, introducandu-ne in atmosfera de atunci, un loc reprezentativ, asemenea perioadei copilariei lui Iisus. Urcam la Spranceana Muntelui unde conform traditiei a fost dus Iisus dupa ce a vorbit in sinagoga din Nazaret sa fie aruncat pentru a fi omorat. Vedere panoramica a Nazaretului si a vaii Armaghedon. Coboram pe valea Iordanului pana la Bethlehem. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Caesar 4* Ierusalim sau similar.

04 Mai Ierusalim – Muntele Scopus – Muntele Maslinilor- Muntele Sion – Zidul Plangerii
Mic dejun. Urcam la Ierusalim prin desertul Iudeii, pe la hanul Bunului Samaritean. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus apoi spre Muntele Maslinilor unde a fost arestat Iisus si pana in locul unde a avut loc Inaltarea. Se viziteaza Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si apoi vom avea parte de cea mai frumoasa vedere panoramica asupra orasului Ierusalim. Coboram apoi laGradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Vizitam Muntele SionFoisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la vest, vizitand apoi partea noua a orasului Ierusalim: vizita la Muzeul Holocaustului si Parlamentul Israelian (Knesset) pentru a vizita Menorah. Optional, participare la Slujba de la Biserica Sfantului Mormant. 
Seara, participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim (asistenta si transferul dus-intors sunt incluse). Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Caesar 4* Ierusalim sau similar.

05 Mai Ierusalim – Drumul Crucii – Golgota – Biserica Sfantului Mormant
Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, vom incheia turul Ierusalimului cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 puncte in care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, pană la Golgota siBiserica Sfantului Mormant. Servirea pranzului de Paste la restaurant in Ierusalim. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Ierusalim pentru cumparaturi. Transfer spre Bethlehem. Servirea cinei la hotel .Cazare hotel Shepard’s House 4* Bethlehem sau similar.

06 Mai Bethlehem – Ierihon – Marea Moarta
Mic dejun. Pelerinajul de astazi incepe in Bethlehem unde vom vizita: Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul unde pastorii au fost instiintati de catre ingeri despre nasterea Mantuitorului. Prin Valea Iordanului mergem laIerihon, cel mai vechi oras din lume, si Qumran – locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, foarte bogata in minerale. Intoarcere la Bethlehem. Servirea cinei la hotel .Cazare hotel Shepard’s House 4* Bethlehem sau similar.

07 Mai Bethlehem – Bucuresti 
Mic dejun la pachet, dimineata devreme transfer la aeroportul interrnational Ben Gurion pentru imbarcare pe zborul El Al LY573 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 07:00 si aterizare in Bucuresti la ora 09:50.Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif: 675 Eur de persoana loc in camera dubla

SERVICII INCLUSE :

Bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor direct compania El Al

2 nopti cazare cu mic dejun hotel Restal 4*Tiberias sau similar

2 nopti cazare cu mic dejun hotel Caesar 4* Ierusalim sau similar

2 nopti cazare cu mic dejun hotel Shepard’s House 4* Bethlehem sau similar

6 cine la hotel (demipensiune)

BONUS : Pranzul in ziua de Paste la restaurant in Ierusalim; Plimbare cu barca pe Marea Galileii

Excursiile zilnice si vizitele prevazute in program

Participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim

Ghid local de limba romana pe toata durata excursiei

Transport cu autocar local pe toata durata programului

Taxi Tabor, biletele de intrare la obiectivele din program

Insotitor roman de grup

Transferuri GRATUITE din provincie pe urmatoarele rute:

Constanta-Medgidia-Cermavoda-Slobozia

Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Campina-Ploiesti

Pitesti

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport si combustibil, transferuri: 155 Eur (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul plecarii)

asigurarea medicala de calatorie

bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)

Suplimente & Reduceri:

SGL : +210 Eur/persoana/perioada

Reducere copii 0-11,99 ani: - 120 Eur/copil/perioada (pentru cazarea in camera dubla cu 2 adulti )

           NOTA: Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 35 de platitori.

ACTE NECESARE: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei


Promotii early booking si Oferte speciale: 
In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Interra aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Interra poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.

DOCUMENTE DE CALATORIE

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.

Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro

In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI

Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

FOARTE IMPORTANT !!!!  DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
- Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. 
- Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesarahotararea judecatoreasca definitiva prin care             i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
- Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
ATENTIE! 
Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va 
asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la 
nr. de telefon 021.9590.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

Clasificarea oferte_specialelor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

Majoritatea oferte_specialelor nu detin camere triple. In unele oferte_speciale se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.

Distributia camerelor la oferte_speciale se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.

Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.

Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).

Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.

Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imabarcare sau la aeroport este oferit deagentie cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.

Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la preluare ale pasagerilor.

In situatia in care Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati cu 2 zile inainte si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.

Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.

 

ALENTOURS
 
  Despre noi Oferte speciale Croaziere Circuite Utile Rezervarea mea Contact

Terratacho Business Mail   service intretinere calculatoare

Alentours ® 2013 Toate drepturile rezervate © Copyright 2013 Join Web Design      Vizitatori online: 1    Total vizite: 54362